Halloumi är alltid en bra idé
Efter promenaden var jag hungrig och sugen på halloumi. Blandade ihop skuren halloumi med lite olja och kryddor, stekte och åt med bara sallad och gräddfil. Älskar gräddfil!
Den halloumin jag inte orkade äta upp nu sparar jag och slänger ner i en pastasallad till lunch imorgon!
Tog en celsius till lunchen idag så jag orkar städa och plugga nu under eftermiddagen.
Ingredienser:
1 pkt halloumi
2 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
Svartpeppar
Paprikapulver
Spiskummin
Oregano
Grillkrydda
Tillbehör:
Romansallat
Paprika
Rödlök
Gurka
Rädisa
Gräddfil
Gör så här:
Skiva halloumin och blanda ihop med kryddor, pressad vitlök och olja. Stek knaprigt.
Servera halloumin i romansallatbladen tillsammans med grönsaker och gräddfil. Ät!
